Om Norsk Import

Norsk Import AS leverer verktøy og maskiner for bygging av forsyningsnett,
med hovedfokus på verktøy for bygging av kraftlinjer

Norsk Import AS er totalleverandør av verktøy og maskiner for bygging av kraftlinjer.

Vi tilbyr utstyr fra TEMA Italy, og kan tilby hele deres produktspekter til det skandinaviske markedet. Norsk Import AS fikk agenturet på utstyr fra TEMA våren 2014 og har siden da levert flere vinsjer, utkjøringstrinser, trommelstativ og annet materiell til Norske kunder.

Våre kunder er nettselskaper og entreprenørfirmaer som bygger og vedlikeholder linjenettet i Skandinavia.

Et av våre fortrinn er at vi har god kompetanse om bruken av utstyret siden daglig leder og eier av Norsk Import AS også har et entreprenørselskap som bygger og vedlikeholder kraftlinjer. Vi har førstehånds kunnskap og erfaring og er i stadig dialog med fabrikken om forbedringspotensiale på utstyret.

Vi samarbeider også med fabrikken om utvikling av nytt utstyr, dette gjelder ikke kun til eget bruk, men for alle våre kunder.

Vi kan gjennom TEMA utvikle og designe nytt utstyr som f.eks fjordspennblokker, flygbare vinsjer og konstruksjoner i aluminium. Alt utstyr leveres med samsvarserklæring og Norsk bruksanvisning.

Norsk Import AS er et privateid selskap eid og drevet av Tomas D. Bjerke.

Tomas er utdannet energimontør og elkraftingeniør og har arbeidet med bygging av kraftlinjer i 10år. Tomas driver også entreprenørfirmaet Bjerke Nettbygg AS som bygger og vedlikeholder kraftlinjer. Gjennom eget bruk av utstyret som Norsk Import AS leverer får vi førstehånds kunnskap og erfaring i utstyrets egenskaper.